Ny trailer til FF XII Revenant Wings ute!

Share

Det er nå sluppet en ny trailer av Final Fantasy XII: Revenant Wings på YouTube. Denne viser blant annet scener fra spillet og introduserer oss for alle figurene.

MaxConsole.net melder i dag en ny trailer for Final Fantasy XII Revenant Wings til Nintendo DS. I videoen får man se klipp fra både kamper, FMV-scener og løping rundt i landskap. Omtrent midt i traileren er det også et lite persongalleri, der man får se både nye og «gamle» figurer.

Blant de allerede kjente figurene, er Vaan og Penelo, som man allerede har fått vite, og også Balflear og Fran. Blant de nyere figurene, er det to gutter med navn Kyte og Tomaj, samt en person (trolig gutt, dette også) med vinger, men man kan ikke se skikkelig hva denne underlige figuren heter.

Vi har ennå ikke fått vite noe særlig mer om historien enn at Vaan er 18 år i spillet, og har akkurat oppnådd sin store døm – å få et eget luftskip. Sammen med Penelo (17 år), seiler han rundt på himmelen etter eventyr.

Vi får bare håpe at dette spillet blir en god oppfølger til det allerede vellykkede Final Fantasy XII.

Kommentarer fra Facebook
Share