Final Fantasy XII Revenant Wings nærmer seg

Share

Spillet har nå fått en offisiell dato i Japan, og blir utgitt den 26. april 2007 på Nintendo DS.

Final Fantasy XII Revenant Wings vil i likhet med forgjengeren til PlayStation 2 ha sanntidskamper, uten overgangsskjermer. Kampene skal etter sigende bli styrt med stylusen, og oppgradering av karakterenes egenskaper kommer til å følge et tilsvarende gambit-system som i Final Fantasy XII. I tillegg vil espere spille en større rolle i Revenant Wings enn i Final Fantasy XII.

På karaktersiden er det blitt bekreftet at Vaan, Penelo, Kytes, Tomaj, Filo, Ba’Gamnan, Balthier, Fran, Basch og Nono vil retunere. Det er også blitt bekreftet at en ny karakter ved navn Llyud vil spille en rolle som en 20 år gammel kriger.

Med andre ord er det veldig lite informasjon sluppet rundt spillet, men dette vil nok endre seg når utgivelsesdatoen virkelig nærmer seg. Noe europeisk/nord amerikansk dato er fortsatt ikke satt, men vi europeere får det første Final Fantasy XII den 23. februar 2007.

Kommentarer fra Facebook
Share