FF XIII kommer til Europa før vinter 2010

Share

Yoshinori Kitase mener at Final Fantasy XIII sannsynligvis slippes før jul 2010 i Europa. Square Enix har allerede begynt med oversettelsen til engelsk for å prøve å minimere tid mellom utgivelsesdatoer mellom Japan og Vesten.

På en pressekonferanse angående Dissidia: Final Fantasy, har Yoshinori Kitase fortalt at Square Enix håper på å få utgitt Final Fantasy XIII i Europa allerede før et år er gått fra den japanske utgivelsen. Vanligvis tar dette over et år, da man som oftest begynner å oversette spillene til engelsk og spille inn stemmer først etter at spillet er utgitt i Japan.

Det er åpenbart at vi vil prøve å utgi spillet i Vesten så fort som mulig. Med den nummererteFinal Fantasy-serien tar det vanligvis omtrent et halvår mellom den japanske og nordamerikanske utgivelsen, og deretter et halvt år mellom den nordamerikanske og den europeiske utgivelsen. Men denne gangen vil vi gjerne minimere denne forskjellen.

Siden spillets planlagte japanske utgivelse er kommende vinter, skal vi ikke se bort fra at vi europeere får gleden av å sitte med Final Fantasy XIII mellom fingrene allerede før jul neste år.

Kommentarer fra Facebook
Share