Har Xbox 360 kommet til kort allerede?

Share

Under et intervju med IGN nylig, skal Final Fantasy XIIIs produsent Yoshinori Kitase ha blitt spurt om muligheten for japansk stemmeskuespill på den engelske utgaven av spillet.

Slik kunne Xbox 360-utgaven av Final Fantasy XIII sett ut, dersom Blu-ray-kapasiteten ble utnyttet til det fulle.

Kitase forklarte at det ikke vil være problemer med å få plass til et Japansk lydspor på PlayStation 3-utgaven av Final Fantasy XIII, takket være den gode plassen på Blu-Ray-plater. Når det gjelder Xbox 360-utgaven, vil det derimot sannsynligvis være umulig å få plass til et ekstra lydspor, ettersom denne blir utgitt på DVD.

Obviously, when we talk about XIII it’s for PS3 and Xbox – with PS3 being on Blu ray there would be enough memory, but on Xbox probably not. At the moment we’re thinking of releasing the voice in English only. Are there many people who would like to play with Japanese voices?

Ettersom japansk stemmeskuespill har vært noe store deler av Final Fantasy-seriens fanskare i den vestlige delen av Verden har ønsket seg i årevis, er det merkelig at Kitase må stille et slikt spørsmål.

Hvorvidt kjøpere av PlayStation 3-utgaven av spillet vil kunne velge hvilket språk de vil spille på, er fremdeles uvisst, men Kitase avkrefter det i det minste ikke.

Vil du heller kjøpe Final Fantasy XIII til PlayStation 3, dersom du får japansk lydspor i tillegg til det engelske? Diskutér i forumet!

Kommentarer fra Facebook
Share