Final Fantasy XIV vist frem på E3!

Share

Sonys pressekonferanse er enda ikke over, og nå er det store ting på gang her. Final Fantasy XIV ble akkurat vist frem for aller første gang!

Sony begynte Square Enix-presentasjonen med en helt ny video av Final Fantasy XIII, som viste frem enda mer av det engelske stemmeskuespillet, og mer gameplay, denne gangen på PlayStation 3. Den store nyheten var likevel at Final Fantasy XIV nå for aller første gang er vist frem.

Final Fantasy XIV vil være et online-spill, mye i samme bane som Final Fantasy XI, og er etter all sannsynlighet det spillet som til nå har gått under kodenavnet Rapture. Sony kunne fortelle at spillet vil være konsolleksklusivt til PlayStation 3, og at spillet vil finne veien til konsollen allerede i 2010! Senere er det også blitt bekreftet at spillet vil komme til PC.

Disse nye videoene har enda ikke kommet på nett, men du kan stole på at Final Fantasy Norge vil legge dem ut så fort vi får hendene våre på dem!

Kommentarer fra Facebook
Share