Final Fantasy XIVs offisielle nettsider

Share

Sony annonserte under gårsdagens pressekonferanse at Square Enix er godt i gang med utviklingen av en helt ny tittel i Final Fantasy-serien, nemlig Final Fantasy XIV.

Nå er Final Fantasy XIVs offisielle nettsider oppe og går, og noen skjermbilder har funnet veien til nettet. Utfra bildene kan vi se at alle rasene fra Final Fantasy XI er tilbake.

På skjermbildene ser vi rasene Hume, Elvaan og Galka, og på illustrasjonsbildet til spillets offisielle nettsider, kan man også skimte en Tarutaru og en Mithra. Dette kan kanskje tyde på at det dreier seg om en direkte oppfølger til Final Fantasy XI, eller i det minste at spillet vil foregå i samme univers som forgjengeren.

Artikkelen fortsetter under galleriet.

Besøk Final Fantasy XIVs offisielle amerikanske nettsider.

Teamet som står bak Final Fantasy XIV har også enkelte fremstående medlemmer som var med i utviklingen av Final Fantasy XI. Hiromichi Tanaka vil ikle seg sin gamle rolle som produsent for spillet, Nobuaki Komoto vil regissere det, og Akihiko Yoshida vil stå for det kunstneriske aspektet iFinal Fantasy XIV.

Kommentarer fra Facebook
Share