Nettside for Final Fantasy XIII-musikken oppe

Share

Square Enix har lansert en nettside i anledning lydsporet til Final Fantasy XIII, som er komponert av Masashi Hamauzu. Nettsiden kan blant annet friste oss med utdrag fra de ti første låtene på albumet.

Du kan besøke lydsporets offisielle nettside og høre utdragene selv. Disse inkluderer:

  1. Final Fantasy XIII Prelude (OP DEMO)
  2. Final Fantasy XIII ~The Oath~
  3. The 13th Day
  4. Rebellion against Fate
  5. Blade’s Edge
  6. Hanged Edge
  7. Purged People
  8. A Fight to Return
  9. Pulse’s Fal’cie
  10. You May Escape

Lydsporet kommer i to utgaver. Den ene er den ordinære utgaven, bestående av fire CD-er stappet fulle med Masashi Hamauzus komposisjoner. Mens denne vil koste 3 990 yen, kommer spesialutgaven til å koste 5 250 yen. Spesialutgaven, som har fått tittelen «The Firstcut Limited Edition,» vil i tillegg til de fire CD-ene inneholde første del av prequel-romanen Final Fantasy XIII Episode Zero. Den vil også inneholde en drama-CD. Les mer om hva en drama-CD er i en av våre tidligere artikler om lydsporet til Final Fantasy XIII.

Begge utgavene av lydsporet vil bli utgitt i Japan den 27. januar neste år. Du kan allerede nå forhåndsbestille spesialutgaven på Neowing.

Kommentarer fra Facebook
Share