Final Fantasy XIII-salget går unna

Share

Flaggskiptittelen i Square Enix’ nye Fabula Nova Crystallis-serie, Final Fantasy XIII, ble utgitt i Japan for litt over seks dager siden. Ikke overraskende har spillet solgt som varmt hvetebrød.

Square Enix har i første omgang produsert 1,8 millioner eksemplarer av spillet og solgt disse til butikker og kjeder overalt i Japan. Final Fantasy XIII, som helt klart har vært et av de mest ettertraktede spillene i 2009, skuffer ikke salgsmessig.

Allerede i løpet av de første 24 timene etter at spillet var blitt sluppet, hadde det solgt til platinum. Nå, seks dager etter utgivelsen, har spillet solgt langt over 1,5 millioner eksemplarer.

Spillet har også hjulpet på salget av Sonys spillkonsoll, PlayStation 3. I løpet av spillets seks dager ute i det fri har det blitt solgt om lag 250 000 PlayStation 3-maskiner – en definitiv salgsrekord for Sony.

Final Fantasy XIII kommer til våre trakter den 9. mars neste år. Vi i redaksjonen står på tå hev og klarer knapt å vente på Square Enix’ nye, episke eventyr.

Kommentarer fra Facebook
Share