Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers ute

Share

Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers som foregår 1000 år etter det originale Final Fantasy Crystal Chronicles-spillet til GameCube ble i dag utgitt til Nintendo Wii.

Historien finner sted i et ubalansert verdenssamfunn etter at Yuke-krystallen ble ødelagt, hvor Yuke-rasen nærmest er utdødd mens de kortvokste Lilty-rasen har gjort store teknologiske framskritt. Magi blir sett på som farlig, og er så å si bannlyst. Man blir kastet inn i rollen som Layle, en magibruker, hvor du er blitt leid inn for å beskytte et nytt luftskip på jomfruturen. Horder av monstre angriper luftskipet, og dette blir begynnelsen på et eventyr med konspirasjoner som kan true hele verdens framtid.

Gameplaymessig er spillet rimelig likt Final Fantasy Crystal Chronicles med å ha sanntidsslåssing. En nyhet i The Crystal Bearers er at det tar mye bruk av telekinetiske evner som åpner opp for en del plattforming. Det er også ingen levling, men man kan i stedet oppgradere forskjellige egenskaper som for eksempel de kinetiske egenskapene.

Spillet er også eksklusivt til Nintendo Wii. Nedenfor kan du se TGS-traileren som viser en del gameplay-elementer.

Kommentarer fra Facebook
Share