Invitasjon til Final Fantasy XIV-betaen for FFXIII-eiere

Share

Har du ikke gått til anskaffelse av Final Fantasy XIII enda, kan det vise seg at det kanskje er enda en grunn til at man bør velge PlayStation 3- fremfor Xbox 360-versjonen. Du kan nemlig få en invitasjon til Final Fantasy XIV-betaen.

Oppdatert: Etter å ha prøvd dette selv, så viser det seg at du kun får en sjanse til å være med på Final Fantasy XIV-betaen. Men den spesielle in-game-gjenstanden vil man fortsatt få.

Invitasjonen ligger inne i spillcoveret.

I esken ligger det nemlig et kort med en kode til nettsiden Square Enix Members, og ved å registrere denne, vil du føres opp på VIP-listen for den lukkede Final Fantasy XIV-betaen. I tillegg vil du få en spesiell in-game-gjenstand i Final Fantasy XIV.

Husk altså å åpne coveret, og registrer koden din!

Invitasjon til Final Fantasy XIV-betaen

Her er det eksakte sitatet når man har registrert koden:

Thank you for registering your copy of FINAL FANTASY XIII for PlayStation 3! To reward you for the passion with which you follow our games, we have prepared a special gift for you. Below you will find a unique promotional code, with which you will receive a FINAL FANTASY XIV secret in-game item, and a chance to be one of the beta testers of FINAL FANTASY XIV for PS3.

Final Fantasy XIV ble avslørt under E3-messen i 2009, og var årets store overraskelse. Spillet vil bli Square Enix’ andre MMORPG, og er planlagt for utgivelse på PC og PlayStation 3 i 2010.

Kommentarer fra Facebook
Share