Neste Final Fantasy-tittel blir mer tradisjonell

Share

Final Fantasy XIII har som de fleste av våre lesere vet, fått blandede kritikker, og noe av grunnen til dette, er som vi nevnte i vår egen omtale av spillet, mangelen på byer og interaksjon med ikke-spillbare karakterer. I neste Final Fantasy-spill derimot, kan disse være tilbake for fullt. Toriyama bekrefter nemlig at neste Final Fantasy-tittel blir mer tradisjonell.

Neste Final Fantasy-tittel blir mer tradisjonellGamasutra, en nettside for spillutviklere, har rukket å stille Final Fantasy XIIIs regissør, Motomu Toriyama, noen spørsmål om kritikken spillet har fått i den vestlige verden.

På spørsmål om hvorfor man ikke har muligheten til å søke gjennom ubevoktede hus på jakt etter skatter i Final Fantasy XIII, svarte Toriyama at på grunn av den intense historien, og det faktum at hovedpersonene er på rømmen, ville det ikke ha gitt noen mening at de skulle ta seg tid til å besøke byer og landsbyer.

Samtidig nevnte han at siden HD-konsollene har en mye mer kompleks oppbygging, ville det ta altfor lang tid å lage byer og landsbyer, og at de allerede hadde brukt altfor lang tid på å utvikle Crystal Tools-motoren for spillet.

Neste Final Fantasy-tittel blir mer tradisjonell

Mot slutten av spørsmålsrunden, fortalte Toriyama også at nå som Square Enix har teknologien som trengs ferdig utviklet, kan det hende at neste gang vi ser et Final Fantasy-spill, får de muligheten til å legge inn flere av de gode, gamle elementene. Da reporteren spurte spesielt etter byer å besøke, fikk vi vite at neste tittel vil ha disse.

Kommentarer fra Facebook
Share