Lanseringskonkurranse – siste sjanse

Share

Det er flotte premier som skal deles ut i årets første lanseringskonkurranse her hos Final Fantasy Norge. Og hva må du gjøre for å få en av dem? Send oss enkelt og greit noen få linjer om hvorfor du bør vinne!

Oppdatert:
Lanseringskonkurransen avsluttes i ved midnatt tirsdag, og vi vil med dette gi eventuelle etternølere en siste påminnelse. Vi har hittil mottatt kun 25 svar, og kommer du opp med en god grunn til at akkurat du bør få en av disse figurene, er det dermed store sjanser for at det blir akkurat du som vinner.

Lykke til!


De flotte figurerne du kan vinne i vår lanseringskonkurranse
Illustrasjonsbilde tatt for å gi et lite inntrykk av størrelsen på de flotte figurene.

I forbindelse med dagens store lansering av Final Fantasy XIII her i Europa, avholder Final Fantasy Norge en lanseringskonkurranse der du kan vinne fine premier. Send oss enkelt og greit noen linjer om hvorfor du fortjener å vinne, og kanskje du stikker av med en av disse premiene:

Premiene i vår lanseringskonkurranse

1. – 3. plass i konkurransen vinner en av disse feiende flotte Final Fantasy XIII-figurene. 1. plass får fritt velge hvilken av figurene han/hun ønsker seg. 2. plass får velge én av de to gjenstående. 3. plass får den gjenstående figuren.

4. – 5. plass i konkurransen vinner en nedlastingskode til Xbox Live, som gir tilgang til en snasen Chocobo-avatar til brukerkontoen.

Alle premiene har den fordel at det ikke er mange som har lignende, og vi oppfordrer derfor alle til å sende inn svar her.

Konkurranseregler

Her går det enkelt og greit ut på å sende inn noen få linjer (maks ~50 ord), om hvorfor akkurat du fortjener å vinne. De mest originale forslagene blir valgt ut av en jury og vil bli premiert etter originalitet.

Bruk skjemaet nedenfor til å sende oss navn, e-postadresse og hvorfor du bør vinne. Konkurransen vil holdes gående frem til klokken 23:59 den 23.03.2010. Vinnerene vil bli kåret påfølgende dag, og vil bli kontaktet per e-post.

Konkurransen er over, så det er ikke lenger noe poeng i å sende inn svar.

Kommentarer fra Facebook
Share