Final Fantasy Norge starter linkshell

Share

Etter at Final Fantasy XIV Collector’s Edition ble sluppet til PC tirsdag har Final Fantasy Norge startet opp eget linkshell i spillet, hvor norske spillere kan samles.

Linkshells er Final Fantasy XIVs svar på laug, eller guilds, hvor spillere kan samles, og samarbeide for å utvikles. Den 30. september slippes også den vanlige utgaven av spillet, og de som ikke har gått til innkjøp av Collector’s Edition kan endelig også få være med.

Vårt linkshell

Final Fantasy Norges linkshell har fått det velklingende navnet FFN Einherjar, og har sin egen nettside på einherjar.finalfantasy.no, samt en egen seksjon i forumet vårt. Linkshellet holder til på Wutai-serveren.

Er du interessert i å treffe andre nordmenn/-kvinner i spillet er altså dette veien å gå. Lykke til i Eorzea!

Kommentarer fra Facebook
Share