Kingdom Hearts Re:coded får utgivelsesdato

Share

I dag annonserte Square Enix at Nintendo DS-spillet Kingdom Hearts Re:coded får utgivelsesdato den 14. januar 2011.

Kingdom Hearts Re:coded får utgivelsesdatoKingdom Hearts Re:coded er en remake av Kingdom Hearts coded som opprinnelig kom ut i 2008 på mobil, eksklusivt i Japan. Spillet finner sted etter Kingdom Hearts II og fokuser på en melding Jiminy Cricket har skrevet i sin journal. Deretter bærer det ut på re-representasjoner av verdenene fra det første Kingdom Hearts basert på journalen til Jiminy Cricket.

Gameplaymessig vil spillet ha Deck Command-systemet fra Kingdom Hearts Birth by Sleep, boss-kamper i 2D sett fra siden og vanlige Command-kamper som i de tidligere Kingdom Hearts-spillene.

Kingdom Hearts Re:coded får utgivelsesdato

Spillet kommer forresten ut i morgen i Japan, hvis man skulle være interessert i å importere det. Det blir også lovet en ny hemmelig scene som skal hinte litt om hva vi kan forvente oss av Kingdom Hearts 3D til Nintendo 3DS.

Nedenfor kan dere også se trailer som ble vist for et par uker siden på Tokyo Game Show 2010.

Videoen er ikke lenger tilgjengelig.

Kommentarer fra Facebook
Share