Voice Fantasy ute nå

Share

I dag har Voice Fantasy, et nytt spill til Apples operativsystem for iPod Touch, iPhone, iPad og Apple TV, kommet til hele verden. Spillet tar for seg et helt nytt kampsystem: din egen stemme!

Voice FantasySquare Enix begynner å få kjøtt på bena når det gjelder iOS-plattformen. De har sluppet mange spill til iPhone og iPod Touch, som blant andre Chaos Rings, Final Fantasy, Final Fantasy II,Crystal Defenders og Song Summoner. Der Song Summoner bruker sangene du har liggende på maskinen din til å skape krigere, bruker Voice Fantasy din egen stemme!

Voice Fantasy

Når du starter får du beskjed om å lage krigere. Foran deg får du et kart over de forskjellige typene, og nederst i venstre hjørnet, er en rød, liten mikrofonknapp. Holder du denne inne, kan du ytre navnet på krigeren din (eller ditt eget). Spillet tar så for seg hvordan du sier navnet, og regner ut hvilken kriger du får, ut ifra høyde, volum, osv. på det du sier.

Du kan så velge hvilket spillmodus du vil spille. Du kan velge å spille mot maskinen og dermed Demon King og hans medhjelpere, eller sette dine egne krigere mot hverandre i blodig kamp. Selve kampdelen kan du ikke gjøre noe med: Alt du trenger å gjøre, er å lage krigeren med din egen stemme, og la kampen utspille seg automatisk.

Voice Fantasy er tilgjengelig fra App Store for 17,-.

Kommentarer fra Facebook
Share