Square Enix Premiere-konferanse holdt i dag

Share

Vi fikk blant annet mer info om Kingdom Hearts 3D, nytt Fabula Nova Crystallis-spill, trailer av Final Fantasy Versus XIII og mer informasjon om det som tidligere het Final Fantasy Agito XIII under Square Enix Premiere.

Square Enix Premiere

Kingdom Hearts 3D har nå fått sin fulle tittel, nemlig Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance. Bare å gratulere de som klarte å finne ut at 3D betydde at undertittelen kom til å begynne med 3 D-er. Men spillet vil selvsagt være i 3D, og man vil også kunne spille både Sora og Riku.

Final Fantasy XIII-2 ble også bekreftet og kommer allerede i 2011! Det vil, som FFXIII, komme på både X360 og PS3. Det ble også vist en trailer og traileren vil bli sluppet den 20. januar på hjemmesiden deres.

Final Fantasy Agito XIII har nå skiftet navn til Final Fantasy Type-0. Grunnen til dette er ifølge regissøren Hajime Tabata at han ikke følte spillet var likt nok Final Fantasy XIII. Spillet vil også være ganske så stort og vil bruke hele 2 UMDer. Det vil også være et stort stemmeskuespill-galleri med over 30 snakkende figurer. De holder nå på å ta opptak. Utgivelsesdatoen er satt til sommeren 2011 i Japan.

Det ble vist en ny trailer av Final Fantasy Versus XIII, men siden denne konferansen var en lukket konferanse, må vi vente til den 27. januar før den blir sluppet på hjemmesiden deres. Spillet er fortsatt PS3-eksklusivt.

Vi vil også komme tilbake til en artikkel om hvordan det står til med Dissidia 012 Final Fantasy, som også fikk en ny karakter Prishe fra Final Fantasy XI bekreftet i dag.

Kommentarer fra Facebook
Share