Black Materia: FF VII

Share

Final Fantasy VII-låtene i ny hip-hop-drakt sier du? Interessant. Her er Black Materia: FF VII.

Spill-rapperne Mega Ran og Lost Perception har gjennom tidene laget hip-hop låter til melodier fra diverse spill. Nå står Final Fantasy VII for tur!

Raheem Jarbo, også kjent som Random eller Mega Ran har tidligere utgitt musikk basert på Mega Man-musikken. Da han ble invitert til San Diego Comic Con av Capcom, satte han seg ned med PSP-en sin på flyet dit og fyrte opp en gammel kjenning: Final Fantasy VII. Dette tok ham rett tilbake til barndommen, og 31. januar fikk han gitt ut albumet Black Materia: Final Fantasy VII.

Albumet Black Materia er som nevnt basert på Final Fantasy VII og forteller, ved hjelp av førstepersons rap fra bl.a. Cloud, Barrett og Don Corneo, historien i det kritiker- og fanroste Squaresoft-spillet fra 1997.

Albumet kan kjøpes fra Randoms hjemmesider, og du kan velge mellom digital nedlasting ($7), CD ($9.77) og signert CD ($12.77). Du kan også høre på hele albumet på hjemmesiden.

Albumcover for Black Materia: FF VII

Black Materia: FF VII

Share