Star Ocean V får dobbelt lydspor

Share

Velg selv om du ønsker å høre karakterene snakke på originalspråket eller på engelsk i Star Ocean V: Integrity and Faithlessness!

Under første episode av en ny live stream-serie som fokuserer på spillet, «The Star Log», slapp Square Enix nylig en ny story-trailer, i tillegg til videopresentasjoner av to av hovedpersonene, Fidel og Miki.

Square Enix annonserte samtidig at spillere vil få muligheten til å velge om de ønsker å høre lydsporet på engelsk eller japansk. En kjempenyhet for alle der ute som ønsker å spille på originalspråket altså!

Integrity and Faithlessness slippes til PlayStation 4 i Japan allerde neste måned, men først senere på året her i Vesten.

Story-trailer for Star Ocean V

Videopresentasjoner av hovedpersonene

 

Kommentarer fra Facebook
Share