Jobber ikke med Final Fantasy XV til PC

Share

Men Square Enix er klar over etterspørselen for Final Fantasy XV til PC.

Vi har fått avslørt haugevis av ny informajon om Final Fantasy XV både før og under Uncovered: Final Fantasy XV i forrige uke, og Xbox One- og PlayStation 4-eiere har til og med fått en helt gratis demo å laste ned. Men muligheten for en PC-versjon av spillet har det vært helt stille om.

Det er Engadget som har snakket med Final Fantasy XVs regissør Hajime Tabata om dette, og han kan bekrefte at det for øyeblikket ikke jobbes med noen versjon av Final Fantasy XV til PC, men at de er klar over etterspørselen etter en slik utgivelse.

Dette sier Tabata om muligheten for Final Fantasy XV til PC:

Unfortunately we weren’t able to do simultaneous development on a PC and console version for XV. We had to focus on the console version and our goal was to maximize, optimize everything for the HD consoles. Once that’s done, then we will definitely take a good, hard look at PC and what we need to do, and consider all our options. But right now we aren’t decided, we’re still considering a lot of things.

Ville du ha gått for en PC-versjon fremfor en av konsollversjonene, om Final Fantasy XV kom til alle platformer samtidig?

Kommentarer fra Facebook
Share