Forhåndsbestill Final Fantasy XV

Share

Alle utgavene av spillet ble avslørt under Uncovered-eventet. Forhåndsbestill Final Fantasy XV fra Square Enix’ nettbutikk allerede nå.

Under Uncovered: Final Fantasy XV i forrige uke ble det avslørt at vi vil få et par samlerutgaver, og allerede nå kan du forhåndsbestille disse fra Square Enix’ nettbutikk.

Forhåndsbestill Final Fantasy XV

Day One Edition

Day One Edition er i bunn og grunn den utgaven av Final Fantasy XV som vil komme i butikkhyllene, men i tillegg til selve spillet, får du tilgang til sverdet Masamune i spillet. Hos Square Enix’ nettbutikk er prisen 69,99 €.

Final Fantasy XV Day One Edition kan forhåndsbestilles i Square Enix’ nettbutikk.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Final Fantasy XV Day One Edition
Final Fantasy XV Day One Edition gir tilgang til sverdet Masamune i spillet.

Deluxe Edition

Deluxe Edition gir deg spillet i et eksklusivt stål-cover, og inneholder i tillegg til spillet også filmen Kingsglaive: Final Fantasy XV på Blu-ray. Av ekstra-innhold i spillet, får du med sverdet Masamune, et kongelig antrekk til Noctis, og ny farge på bilen du styrer. Prisen Square Enix har satt på Deluxe Edtion er 89,99 €.

Final Fantasy XV Deluxe Edition kan forhåndsbestilles i Square Enix’ nettbutikk.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Deluxe Edition
Deluxe Edition inneholder et eksklusivt stål-cover, og filmen Kingsglaive: Final Fantasy XV på Blu-ray.

Ultimate Collector’s Edition

Den største og flotteste utgaven av Final Fantasy XV er Ultimate Collector’s Edition. Her får man i tillegg til alt det som følger med i Deluxe Edition en bok med kunst fra spillet, en 26 cm høy figur av Noctis, anime-serien Brotherhood: Final Fantasy XV og Soundtrack på Blu-ray, og et ekstra stål-cover til Kingsglaive: Final Fantasy XV.

Denne utgaven inneholder alt ekstra spilinnhold fra Deluxe Edition, i tillegg til flere gjenstandspakker i spillet, og koster 269,99 €.

Final Fantasy XV Ultimate Collector’s Edition kan forhåndsbestilles i Square Enix’ nettbutikk.

Ultimate Collector's Edition
Ultimate Collector’s Edition inneholder mange ekstra godsaker til samlerne blant oss.

Fortell oss hvilken konsoll du skal kjøpe spillet til i vår uformelle avsteming i høyrekolonnen, og skriv gjerne om hvilken av utgavene du skal ha i kommentarfeltet nedenfor!

Kommentarer fra Facebook
Share