Arcadian Atlas på Kickstarter

Et taktisk RPG omhandlende valg mennesker gjør under jakten på det de elsker, og hvordan det kan ødelegge et kongedømme? Møt Arcadian Atlas på Kickstarter!

Kickstarter-kampanjen til Arcadian Atlas ble lansert den 05.04.2016, og frem til skrivende stund har det rukket å samle inn over $28 000, eller 30%, av målet på $90 000.

Spillet, som kan skryte av å være et strategisk RPG-spill med dynamiske jobb-klasser, et karakterdrevet plot, strategiske kamper i et rutenett, og et eklektisk jazz-soundtrack, skal i følge Kickstarter-siden være inspirert av sjangerens klassikere. Ut ifra videoen, som kan ses lenger ned i artikkelen, er det ikke vanskelig å trekke paraleller til spill som Final Fantasy Tactics og Tactics Ogre.

Perfectly pixeled isometric SRPG featuring dynamic job classes, character driven plot, strategic grid battles & an eclectic jazz OST.
– Arcadian Atlas på Kickstarter

Spillet utvikles i første omgang til PC, Mac, og Linux, og om du donerer $20 eller mer til prosjektet, kan du velge hvilken av utgavene du får som takk. På Kickstarter-siden blir det også informert om at andre platformer kan være aktuelle, dersom visse mål for kampanjen blir nådd.

Arcadian Atlas på Kickstarter

 

Er du en fan av taktiske RPG-er, kan altså dette absolutt være et spill å holde øye med!

Besøk Kickstarter-siden til Arcadian Atlas her!

Kommentarer fra Facebook