GameSpot med ny Final Fantasy-podcast

Share

Det kjente spillnettstedet GameSpot har startet en ny Final Fantasy-podcast med navnet ‘Airship: GameSpot’s Final Fantasy podcast’.

Podcasten skal handle om alle slags JRPG-er, men ha hovedfokus på Final Fantasy-serien. ‘Airship: GameSpot’s Final Fantasy podcast’ er laget av Alexa Ray Corriea, som er den hos GameSpot som skriver flest JRPG-nyheter og -omtaler.

I skrivende stund er det lagt ut fire episoder av podcasten, og flere er på vei. Ettersom du leser dette, regner vi med at du er en fan av Final Fantasy-serien, eller i hvert fall av JRPG-sjangeren. Liker du også å høre på podcasts, må dette være noe for deg.

Airship is a weekly GameSpot podcast digging into Japanese video games with an eye towards Final Fantasy and other RPGs. Join Alexa Ray, Peter, and friends as they unpack new developments and discuss their hopes and fears for the games they love.
-Airship: GameSpot’s Final Fantasy podcast

Ny Final Fantasy-podcast fra GameSpot er tilgjengelig i iTunes, og via RSS.

Kommentarer fra Facebook
Share