Ny Trailer for Kingsglaive: Final Fantasy XV

Share

Den kanskje aller største overraskelsen fra Uncovered: Final Fantasy XIV var at en helaftens CGI-film skulle akkompagnere Final Fantasy XV, og nå har Square Enix sluppet en ny trailer for Kingsglaive: Final Fantasy XV.

Ny Trailer for Kingsglaive: Final Fantasy XV

 

Kingsglaive: Final Fantasy XV vil slippes digitalt og til Blu-ray i år, i tillegg til å følge med ved kjøp av Final Fantasy XVs Deluxe Edition og Ultimate Collector’s Edition, og vil inneholde skuespillere som blant annet Lena Headey, Sean Bean og Aaron Paul som henholdsvis Noctis’ folovede Luna, hans far Kong Regis, og filmens protagonist – elitesoldaten Nyx.

The magical kingdom of Lucis is home to the world’s last remaining Crystal, and the menacing empire of Niflheim is determined to steal it. King Regis of Lucis commands an elite force of soldiers called the Kingsglaive. Wielding their king’s magic, they fight to protect Lucis. As the overwhelming military might of the empire bears down, King Regis is faced with an impossible ultimatum – to marry his son, Prince Noctis to Princess Lunafreya of Tenebrae, captive of Niflheim, and surrender his lands to Niflheim rule. Although the king concedes, it becomes clear that the empire will stop at nothing to achieve their devious goals, with only the Kingsglaive standing between them and world domination.

Kingsglaive: Final Fantasy XV skal fortelle en annen historie enn Final Fantasy XV, men disse skal foregå parallelt. Der spillet fokuserer på hva som skjer på veien med Noctis og vennene, skal filmen fortelle hva som skjer hjemme i hovedstaden.

Final Fantasy XVs regissør, Hajime Tabata er produsent for filmen, mens Takeshi Nozue, som var medregissør og medprodusenter for Final Fantasy VII: Advent Children har regien.

Den første traileren som ble vist frem av Kingsglaive: Final Fantasy XV under Uncovered: Final Fantasy XV kan ses her.

Ønsker du en oversikt over alle avsløringene fra Uncovered: Final Fantasy XV, kan du lese vårt sammendrag fra hendelsen her.

Kommentarer fra Facebook
Share