Final Fantasy XI stenger dørene

Share

Final Fantasy XI stenger dørene på PlayStation 2 og Xbox 360 etter 14 år, og de som fremdeles spiller det 16 år gamle MMORPG-et må nå bytte over til PC-versjonen.

Det er helt gratis å bytte over til PC-versjonen , og spillere kan fortsette å bruke karakterene de har laget. Square Enix har sendt en melding til alle berørte om hvordan man kan overføres til ny platform.

Final Fantasy XI stenger dørene

Det er litt over et år siden Square Enix annonserte at støtten  for Final Fantasy XI på konsoll ville avsluttes ved utgangen av mars 2016, og i forkant av dette fikk spillet noen oppdateringer for å avslutte historien i spillet. Den siste av disse ble lansert i november i fjor.

Dette betyr likevel ikke at det nærmer seg slutten for Final Fantasy XI. En versjon av spillet for mobiltelefoner er under utvikling av Square Enix og Nexon, og planlegges utgitt over hele verden i løpet av året.

 

Kommentarer fra Facebook
Share