Ozma i Final Fantasy XIV

Share

Superbossen fra Final Fantasy IX kan være tilbake. I et nytt innlegg fra den japanske bloggen til MMORPG-et, kan det se ut som om vi snart får treffe Ozma i Final Fantasy XIV.

En ny innholdspatch med versjonsnummeret 3.3 er på vei til Final Fantasy XIV, og selv om vi enda ikke har fått vite noen utgivelsesdato for denne, har vi nå fått noen nye bilder fra den neste delen av 24-manns raidet The Weeping City of Mhach.

Alle de nye bildene kan ses nederst i denne artikkelen, men det er spesielt det siste av disse som vekket vår interesse. Er du over gjennomsnittlig interessert for Final Fantasy-serien, og i dette tilfellet spesielt Final Fantasy IX, bør du kjenne igjen den store, fargerike kuleformede bossen.

Ozma i Final Fantasy XIV

 

Ozma dukket først opp som en superboss i Final Fantasy IX, og var da siste kapittel i et langt sideoppdrag som krevde at spilleren først gravde opp alle chocograph-ene, og fant skattene disse ledet til. Og noen enkel kamp var det slett ikke. Om det vil være like vanskelig å slå Ozma i Final Fantasy XIV gjenstår å se. Vi gleder oss i hvert fall til å gi det et forsøk.

Se de nye bildene her

Kommentarer fra Facebook
Share