Dragon Quest Builders-demo ute nå!

Share

Square Enix slapp i går en ny trailer for det kommende action-RPG-spillet Dragon Quest Builders, med tittelen «Become a Legendary Builder». Denne viser mer i dybden hvordan crafting, gathering og bygging gjøres i spillet, og kan ses her.

Ny trailer for Dragon Quest Builders

 

En engelsk versjon av demoen for spillet har nå blitt sluppet på PlayStation Store i Europa og Nord-Amerika. Demoen kan lastes ned gratis til både PlayStation 4 og PlayStation Vita, og er et introduksjonskapittel til spillet. Her kan man utforske en stor og åpen øy, restaurere en by, og slåss med monstre mens man utfører oppdrag.

Fullversjonen av Dragon Quest Builders slippes i Nord-Amerika den 11. oktober, og tre dager senere her i Europa.

Kommentarer fra Facebook
Share