Nomura snakker om Final Fantasy Versus XIII

Share

Tetsuya Nomura ble nylig intervjuet av det japanske spillmagasinet Gamaga, der han kom med nye detaljer om Final Fantasy Versus XIII, en av titlene i den forestående serien Fabula Nova Crystallis.

I intervjuet forteller Nomura at gameplayet vil ligne på det i Kingdom Hearts, men at det vil være mer realistisk. Videre får vi vite at han ønsker å ha med skytevåpen i spillet, lignende det vi har sett i Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus, og at kamerainnstillingene vil forandre seg etter hvilke våpen spilleren har utstyrt seg med. Han bekreftet også at det vil være i hvertfall ett luftskip i spillet.

På spørsmål om et eventuelt Kingdom Hearts III, svarte han rett og slett at han for tiden har det for travelt til å tenke på noe slikt, men at han vil bruke erfaringen han får ved å jobbe med Final Fantasy Versus XIII til å jobbe med et nytt Kingdom Hearts-spill en gang i fremtiden.

Kommentarer fra Facebook
Share