Nytt Final Fantasy-spill til PSP avslørt

Share

Det har nå blitt bekreftet at Square Enix planlegger å slippe et nytt Final Fantasy-spill til Sonys håndholdte konsoll. ‘Dissidia: Final Fantasy’ blir navnet.

Square Enix har allerede åpnet nettsiden for spillet, som ikke var ventet å bli avslørt før på Square Enix Party 2007, men det er for øyeblikket lite annet enn logoen, og teksten ‘Fantasy is endless. Fantasy has no limited form.’ å finne der. Det kan også nevnes at Tetsuya Nomura står oppført som karakterdesigner.

Dessverre finnes det på dette tidspunktet veldig lite informasjon, og hvorvidt dette nye spillet kommer til å være en del av Fabula Nova Crystallis, vites ikke. Men det loves at mye skal avsløres på Square Enix Party 2007, som skal avholdes 12. og 13. mai. FinalFantasy.no vil holde deg oppdatert.

Kommentarer fra Facebook
Share