Ny info om Dissidia: Final Fantasy

Share

I sammenheng med Final Fantasys 20-årsjubileum, har Square-Enix sluppet ut mer informasjon angående det nye Final Fantasy-spillet til PSP.

Ifølge det japanske spillmagasinet Dengeki, var et 3D-actionspill den beste måten å samle alleFinal Fantasy-figurene på ett sted. Grunnen til at Square Enix valgte å slippe spillet til Playstation Portable var at PSP-en har ad hoc-mulighet, og dette gjør det mulig å spille flere mot hverandre. Dette kunne de også gjort til PS2, men da hadde de ha måttet splitte skjermen, og det ville ødelagt for spillopplevelsen, sier de.

Det har blitt offentliggjort at et team ledet av Yousuke Shiokawa lager spillet. Herr Shiokawa er den samme personen som hadde hovedansvaret for boss-kampene i Kingdom Hearts 2, og han har nevnt at Dissidia: Final Fantasy kommer til å hente mye inspirasjon fra akkurat Kingdom Hearts-spillene, men vil ta i bruk noen nye konsepter også, samtidig som at gode, gamle Final Fantasy-effekter også vil bli brukt, som for eksempel level- og klassesystem, tilbehør til figuren og våpenoppgraderinger.

Han nevner også at utviklerlaget holder på med å gjøre omgivelsene så naturlige og ekte som mulig. Dette betyr at det vil være mulig å ødelegge ting, som for eksempel trær, kasser, og så videre, etter hva FinalFantasy.no har forstått.

Fra bildene vi har sett til nå, virker omgivelsene like Final Fantasy I og IX.

Kommentarer fra Facebook
Share