Nytt RPG fra Sega til Nintendo DS

Share

Sega har kanskje aldri vært den spillutvikleren man automatisk forbinder med RPG-sjangeren. Dette kan det nå bli en forandring på. I sommer slippes det nemlig et nytt RPG-spill til Nintendo DS fra Sega, med tittelen World Destruction i Japan.

Design-teamet til spillet vil bestå av nøkkelpersoner fra teamet bak Squaresofts PlayStation-suksess Xenogears, og kommer etter bildene å dømme til å ha et utseende tilsvarende Final Fantasy III og Final Fantasy IV.

Spillets historie skal være skrevet av Masato Kato, som var sentral i utviklingen av blant annetFinal Fantasy VII og Chrono Cross, og musikken skal være komponert av Yasunori Mitsuda, som sto bak storspill som Chrono Cross og Xenosaga.

Med et slikt drømmeteam bak seg kan vel ikke World Destruction bli noe annet enn bra, så her er det bare å begynne å glede seg med en gang!

Kommentarer fra Facebook
Share