Se klipp fra Final Fantasy XIII-demoen!

Share

Den 15. april dukket det på nettet opp flere videoklipp av demoen til Final Fantasy XIII. Se hvordan det neste spillet i Final Fantasy-serien kommer til å bli!

Blu-ray-filmen Final Fantasy VII: Advent Children Complete, samt den inkluderte demoen av Final Fantasy XIII, ble plassert på butikkhyllene i Japan på torsdag. Ikke overraskende dukket det opp videoer av demoen en hel dag før utgivelsen av Blu-ray-filmen.

Videoene utgjør til sammen om lag en 40 minutter lang sniktitt. De viser oss at demoen er et utdrag fra begynnelsen av spillet, der Snows motstandergruppe stanser toget med fanger på vei til Pulse. Flere av scenene som utspiller seg på skjermen, er scener vi allerede har sett fra tidligere utgitte bilder, men videoene viser også unike in-game-sekvenser, hvorav kampene utpeker seg som de mest imponerende.

Square Enix ser ut til å ha gått vekk fra den sømløse overgangen mellom utforskning og kamp iFinal Fantasy XII og heller gått ett steg tilbake til den tradisjonelle kampmodusen. Mye tyder på at den er inspirert av Final Fantasy X-2s elegante kampflyt.

Hvis du er en av de få i Norge som forstår japansk, er du heldig. Hvis du ikke er det, frykt ikke;Absolute Steve har gitt oss en fin oversettelse av demoen på GameFAQs.

Oppdatert: Videoene er ikke lenger tilgjengelige.

Kommentarer fra Facebook
Share