Velkommen til Final Fantasy Norge

Share

Som vi kunne avsløre for en drøy uke siden, har vi i administrasjonen i lengre tid jobbet med å få på plass en helt ny utgave av FinalFantasy.no. Nå er den endelig her.

Mange av de første forsøkene våre har blitt forkastet, men omsider har vi altså funnet frem til noe vi er meget fornøyd med. En liten forsinkelse har det blitt, med tanke på at vi først satset på å ha det klart mot slutten av påske, men vi regner med at det har vært verdt ventetiden når du nå sitter og prøvesmaker nye Final Fantasy Norge.

Av nyheter kan vi nevne følgende:

  • Nytt design: Splitter nytt, frisk og kult design, med varierende artikkelvisning på forsiden. Den ferskeste nyheten vil dessuten havne i et stilig vindu i headeren på forsiden.
  • Ny motor: Helt nytt system for drift og visning av nettsiden, med gode muligheter for videre utvikling i fremtiden.
  • Navnebytte: FinalFantasy.no vil fra og med innkjøring av den nye siden hete Final Fantasy Norge. Begge adressene, FinalFantasy.no og FFNorge.no vil fremdeles kunne brukes.
  • Informasjonssider forkastes: Foreløpig vil vi forkaste alle informasjonssidene for spill i serien, og heller fokusere på nyheter og artikler. Dette er hovedsakelig fordi mange av spillsidene vi har i dag er veldig mangelfulle, og det ligger mye arbeid i å få oppdatert alt. Sjansene er imidlertid store for at vi får på plass dette igjen i fremtiden.
  • Samlet brukerdatabase for forumet og forsiden: Dette gir oss muligheten til bedre å integrere de to delene av siden. Dette vil ikke ha noen praktisk betydning for brukerne med det aller første, men for skribentene vil dette bety at deres brukernavn og passord brukes over alt, både når de logger seg inn på forumet og når de skal skrive artikler.
  • Lokal lagring av bildemateriale: Alle magasinutklipp, og alle andre bilder som vises i artiklene vil nå ligge lokalt på serveren. Dette vil si at du slipper å besøke andre nettsider, som ImageShack.us og Bildr.no for å se disse i sin helhet.

I forbindelse med denne oppdateringen, har vi valgt å forkaste en del av våre eldre artikler, samt de som er av litt dårligere kvalitet. Vi vil fremover satse på å få inn nye, gode skribenter, og oppdatere nettsidene med nye artikler ofte.

Nå er det altså bare å slå seg løs. Prøv ut alle nye funksjoner, og nyt det nye designet. Og skulle du finne noen feil, gi oss en tilbakemelding i forumet!

Kommentarer fra Facebook
Share