Nye konsepttegninger fra Crystal Bearers

Share

Ikke rent mye informasjon har blitt avslørt av Square Enix angående Final Fantasy Crystal Chronicles: Crystal Bearers. På torsdag ble derimot den offisielle nettsiden til spillet lansert, og vi har fått huket tak i noen bilder av spillets karakterer.

Final Fantasy Crystal Chronicles: Crystal Bearers ble annonsert på E3 i 2005. Siden den tid har ikke mye blitt avslørt av Square Enix. En kort teaser ble vist på E3 året etter, og i mai 2007 fikk fansen gleden av å se en ny trailer, samt et par intervjuer med spillets utviklere. Så ble det derimot veldig stille. Crystal Bearers forsvant fra både Square Enix-begivenheter og utviklerens nettsider. Naturlig nok begynte rykter å spre seg, og i november 2008 gikk Electronic Gaming Monthly så langt som å påstå at spillet hadde blitt kansellert i all stillhet. Square Enix sendte umiddelbart ut en pressemelding hvor de avviste ryktene og fortalte at spillet fortsatt var i utvikling.

I etterkant av pressemeldingen ble Square Enix litt mindre gjerrige på informasjonen. I mars 2009 lanserte de en teaser-nettside, hvor det raskt dukket opp flere små videoklipp av gameplayet til spillet.

I april 2009 kunne det japanske spillmagasinet Famitsu avsløre at spillet er 60 % ferdig. Vi vet derimot fortsatt ikke når utgivelsen vil finne sted.

Final Fantasy Crystal Chronicles: Crystal Bearers – offisiell hjemmeside

Kommentarer fra Facebook
Share