Ingen Final Fantasy XIII-demo i Vesten

Share

Final Fantasy XIIIs produsent, Yoshinori Kitase, fortalte tidligere i dag at Square Enix ikke har noen planer om å slippe en Blu-ray-demo av spillet utenfor Japan.

I Japan fulgte Final Fantasy XIII-demoen med på kjøpet av Blu-ray-utgaven av Final Fantasy: Advent Children Complete, da filmen ble sluppet i april, noe som førte til en firedobling av  PlayStation 3-salget. Og selv om vi tidligere har fått vite at vi vil få en sniktitt på Final Fantasy XIII ved kjøp av filmen også her i Vesten, dreier det seg altså ikke om en spillbar demo.

Yoshinori Kitase forklarer valget på denne måten:

The type of demo version we released in Japan, we currently have no plan of doing that abroad, partly because we are going to carry on with the project alongside the Xbox version, so we really can’t just make it available only for the PS3.

But we hear that the demo version normally means something that you can download in the West, so that is a possibility we would like to check.

Det finnes altså fremdeles en mulighet for at vi vil få en spillbar demo av spillet, men at det da i tilfelle vil dreie seg om noe man laster ned. Hva sniktitten som følger med Final Fantasy VII: Advent Children Complete vil gå ut på utenfor Japan, vites enda ikke.

Kommentarer fra Facebook
Share