Hemmelighetsfulle Mistwalker med ny tittel

Share

Mistwalker kunngjorde nylig at de har startet utviklingen av en ny RPG-tittel. Problemet er at det nesten ikke finnes noen informasjon om spillet.

Selskapet ble stort med titler som Blue Dragon og Lost Odyssey, og mange ble skuffet da de for en tid tilbake kunngjorde at de hadde stanset utviklingen av Cry On. Nå kan heldigvis fans over hele verden glede seg over at de har satt igang med et nytt prosjekt.

Tittelens produsent, Hironobu Sakaguchi, fortalte i kunngjøringen at vi vil få vite mye om spillet i løpet av det nærmeste året, men at det eneste han vil fortelle nå, er at det kommer til å dreie seg om en kombinasjon av klassisk RPG og strategi. Vi vil, etter sigende, få muligheten til aktivt å bruke spillets omgivelser, og FMV-sekvensene vil være av høy kvalitet.

Informasjonen er altså temmelig vag, og vi vil trolig måtte vente til E3-messen eller Tokyo Game Show for å få vite mer om spillet.

Kommentarer fra Facebook
Share