Nytt Dragon Quest-spill til Nintendo DS

Share

Det har i lengre tid vært klart at denne generasjonens Dragon Quest-spill vil komme utelukkende til Nintendos konsoller. Nå avslører Square Enix at de jobber med et nytt spill for DSi.

Final Fantasy Norge avslørte for drøye to uker siden at Square Enix hadde registrert varemerket Dragon Quest Wars, og det er altså dette som nå vil finne veien til Nintendos siste utgave av den håndholdte konsollen DS.

Nintendo DSi lar deg nemlig laste ned spill direkte til konsollen, uten behov for en spillkassett. Og det er gjennom denne nedlastingstjenesten at Dragon Quest Wars vil dukke opp.

Dragon Quest Wars vil, som man kanskje kan tenke seg til utifra navnet, være et strategispill, som vil la inntil fire spillere kjempe mot monstre sammen. Spillet vil koste 500 Nintendo-poeng, og vil etter sigende være tilgjengelig for nedlasting i løpet av året.

Kommentarer fra Facebook
Share