Square Enix med et splitter nytt spill: «Nier»

Share

For drøye tre uker siden kunne man, her på Final Fantasy Norge, se bilder som hadde lekket på nettet fra et mystisk Square Enix-spill vi ikke har fått noe informasjon om. Det er denne tittelen som nå avsløres i forbindelse med årets E3-messe.

Nier er, ifølge spillets nettside, et action-adventure-spill som vil slippes til både PlayStation 3 og Xbox 360 iløpet av 2010.

Artikkelen forsetter under videoen.

 

I motsetning til andre action-adventure-spill, som Devil May Cry eller Ninja Gaiden, virker det som om Nier vil ha en del historie. Vi vil følge Nier, en mann i tredveårene, som er på jakt etter en måte å kurere en sykdom hans unge datter har fått.

Spillets nettside kan besøkes her.

Artikkelen fortsetter under galleriet.

Tidligere i dag skrev Final Fantasy Norge at Square Enix har planlagt å avsløre hele tre nye titler under årets E3, og med Front Mission: Evolved avslørt av Xbox Magasine tidligere som en av dem, vil det med dette altså fremdeles være ett spill som gjenstår.

Om spillet vet vi følgende fra nettsiden:

His Destiny is written in Blood.

His Path is forged by Vengeance.

His Dreams are woven with Deception.

Nothing is as it seems in Square Enix’s latest action adventure game, set in a crumbling world plagued by disease and dark, unrecognizable creatures. Players assume the role of the unyielding protagonis, NIER, resolute in his quest to discover a cure for his daughter, who is infected with the Black Scrawl virus. With powerful allies and a mysterious book, NIER encounters things that will confound even the mightiest of warriors.

With NIER, experience seamless in-battle cinematics and explore hauntingly familiar lands, intense action-packet battles, and storytelling like only Square Enix can do.

KEY FEATURES

  • Experience a rich, twisting storyling of a world plagued by human anguish, buried secrets and a ravaging disease.
  • Explore a beautiful, immersive world presented in signature Square Enix style.
  • Diverse and action-packed game play heightened by a combination of chain attacks and crushing magic abilities.
  • Multiple weapons to master, each with its own characteristics.
  • Unlock magic abilities to unleash crushing blows to enemies near and far.
  • Cinematic event scenes that draw the player into the world of NIER.
Det er altså mye å hente om spillet så langt. Nå gjenstår det bare å se om dette er all informasjonen vi får inntil videre, eller om Square Enix har enda noen få godbiter gjemt bort, i påvente av E3-messen, og om en så tidlig utgivelse som 2010 lar seg gjøre. Final Fantasy Norge vil holde deg oppdatert.

 

Kommentarer fra Facebook
Share