Final Fantasy XIIIs engelske stemmer

Share

Microsofts E3-pressekonferanse ble ferdig for få minutter siden, og Final Fantasy Norge gir deg nå den første titten på hvordan Final Fantasy XIII vil se ut på Xbox 360. Samtidig får du for første gang høre noen av de engelske stemmene i spillet.

Microsoft viste frem mye nytt og spennende under årets pressekonferanse, som for eksempel en helt ny måte å spille spill på, kalt Natal. Det som er mest spennende for oss Final Fantasy-fans, må nok likevel være disse videoene, hentet fra GameTrailers.com, og en bekreftelse på at Final Fantasy XIII vil bli sluppet på vårparten neste år i USA.

Den første videoen viser en kampscene fra Final Fantasy XIII med engelsk stemmeskuespill, samt en bekreftelse på at Odin vil være en summon. Den andre er en ny trailer fra spillet. Denne gangen fra Xbox 360.

 

Videoen er dessverre ikke lenger tilgjengelig.

Kommentarer fra Facebook
Share