Golden Sun bekreftet til Nintendo DS

Share

Under Nintendos E3-pressekonferanse i dag, fikk vi bekreftet en oppfølger til det populære RPG-spillet Golden Sun, en franchise som første gang så dagens lys på GameBoy Advance i 2001.

Det tredje spillet i serien er alstå under utvikling av Camelot Software Planning, og vil denne gangen dukke opp på Nintendo DS. Veldig lite vites enda om spillet, men det vil i motsetning til forgjengerne være et 3D-spill, og vi vil igjen få se summons i kampene.

En video av spillet, som så langt går under navnet Golden Sun DS, ble også vist, men det har ikke lyktes Final Fantasy Norge å få tak i denne enda. Vi vil oppdatere artikkelen så fort denne kommer på nett.

Oppdatert:

Videoen har nå funnet veien til nettet, via GameTrailers.com, og du kan se den her på Final Fantasy Norge.

Kommentarer fra Facebook
Share