Offisiell nettside til Birth By Sleep oppe

Share

Square Enix har åpnet den offisielle nettsiden til det kommende Kingdom Hearts: Birth by Sleep. Nettsiden gir deg blant annet nye bilder og en høykvalitetstrailer fra spillet.

Kingdom Hearts: Birth by Sleep er et kommende action-RPG til PlayStation Portable og tar for seg hendelsene ti år før den kritikerroste originalen, Kingdom Hearts. Du følger de tre hovedpersonene og Keyblade-mesterne Terra, Ventus og Aqua i søken etter den forsvunne Master Xehanort.

Hvis du ikke orker å navigere deg rundt på den flashbaserte nettsiden, kan du se traileren hos Final Fantasy Norge i bunnen av artikkelen.

Kingdom Hearts: Birth by Sleep skal etter skjemaet komme til Japan kommende vinter. Final Fantasy Norge planlegger en større Kingdom Hearts: Birth by Sleep-feature i nærmeste fremtid, så følg med fremover!

Videoen er dessverre ikke lenger tilgjengelig.

Kommentarer fra Facebook
Share