Final Fantasy Norge stiller på årets DesuCon

Share

Final Fantasy Norge kan med glede og stolthet annonsere at vi vil stille opp på årets Desucon, Norges absolutt største convention for manga- og anime-interesserte.

I år utvider arrangørene Desucon til også å omfatte fantasy og sci-fi, og det er i denne forbindelse Final Fantasy Norge har blitt invitert til å holde et foredrag. Det er mye som skjer innenfor Final Fantasy-universet for tiden, og vi har dermed nok å ta for oss. Vi har derfor skrevet en liten beskrivelse av hva vi tenker å snakke om.

Final Fantasy XIII er klar for utgivelse i Japan den 17. desember. I dette foredraget tar Final Fantasy Norge deg med gjennom Final Fantasy-seriens historie og evolusjon. Ved å trekke paralleller mellom spillene og den japanske popkulturen skal vi drøfte hvorfor franchisen har blitt så populær.

Hva kan vi dessuten forvente fra de nyeste tilskuddene til serien, Final Fantasy XIII – og motparten Final Fantasy Versus XIII? Og har Final Fantasy XIV Online noe å hamle opp med mot de største MMORPG-ene på markedet? Final Fantasy Norge tar for seg disse spørsmålene og mer til i dette foredraget.

I tillegg til selve foredraget, vil Final Fantasy Norge sette opp en stand i messelokalet. Det er enda ikke nøyaktig bestemt hva vi kommer til å gjøre her, men har du spørsmål til oss som har laget og driver favorittnettstedet ditt, er det bare å komme bortom og stille dem.

Vi i ledelsen gleder oss stort til dette og oppfordrer herved alle Final Fantasy-interesserte som befinner seg i Oslo-området, til å ta seg en tur innom i løpet av helgen når denne conventionen skal avholdes.

Desucon 2009 vil finne sted ved Oslo Kongressenter den 17. og 18. oktober. For mer informasjon, besøk http://desu.no.

Kommentarer fra Facebook
Share