Desucon 2009 er over

Share

Da er årets Desucon over, og vi kan med stolthet meddele at det har blitt en overveldende sukksess for Final Fantasy Norge.

Lørdag avholdt undertegnede, Arild (Fenrir) og Lars (dnoate) et foredrag på messen. Rundt 100 personer overvar presentasjonen, og tilbakemeldingene vi har fått har utelukkende vært positive. Standen vår har også hatt et utrolig antall besøkende, og vi kan ikke si annet enn at vi er kjempefornøyde alle sammen.

De av dere som har fulgt Final Fantasy Norge på Twitter de siste par dagene, har helt sikkert fått med dere at vi under messen har avholdt to konkurranser, der premiene i begge har vært et eksemplar av Dissidia: Final Fantasy til PlayStation Portable.

Den første konkurransen var et kunnskapsspill der vinneren ble kåret lørdag klokken 18:00, og Malin stakk av med premien, ettersom hun i likhet med de fleste andre visste at hovedskurken iFinal Fantasy VII het Sephiroth. Vi gratulerer henne med seieren, og vil i samme slengen ønske henne velkommen som nyeste medlem på diskusjonsforumet vårt, Musikktrollet.

Den andre konkurransen vi avholdt under Desucon, var en tegnekonkurranse som spant seg over begge de to messedagene, der det eneste kravet var at tegningen måtte ha et tema fra Square Enix. Vinneren av denne konkurransen ble Elisabeth, som hadde laget en kjempefin tegning av Rinoa og Squall fra Final Fantasy VIII. En kjempestor gratulasjon fra alle oss i styret går også til henne! Elisabeths bidrag ble kåret som vinner av tegnekonkurransen søndag klokken 18:00, og ble annonsert over lydanlegget på messen. Hele 44 bidrag ble levert til tegnekonkurransen, og vi vil legge ut alle sammen her på Final Fantasy Norge så snart vi har kommet oss til en skanner, så dere får se dem. Gled dere!

Det er ikke til å unngå på slike messer, at enkelte cosplayer som Square Enix-karakterer. Vi fikk huket til oss alle vi så av disse, og vil om kort tid også legge opp alle fotografiene vi fikk tatt under Desucon.

På vegne av meg selv og Arild vil jeg gjerne takke alle som har hjulpet til under forberedelsene våre, og rette en spesielt stor takk til Lars (dnoate), som var med på å gjøre foredraget vårt til en suksess, og Gøran (Ancalagon) og Adam (Matrim), som under begge dagene har vært til stor hjelp på standen vår. Vi gleder oss allerede til neste år (forhåpentligvis blir vi invitert igjen)!

Kommentarer fra Facebook
Share