Hvem er nå dette, mon tro?

Share
Kingdom Hearts: Birth by Sleep

De som deltok på foredraget vårt om Final Fantasy under årets DesuCon forrige lørdag, burde allerede nå se de slående likhetene. Den nyligst annonserte karakteren i Kingdom Hearts: Birth by Sleep er ingen ringere enn Final Fantasy-seriens far.

Selv om ingenting er bekreftet ennå, er det ikke til å stikke under stol at likheten mellom denne karakteren og Hironobu Sakaguchi er enorm. Mindre blir ikke sannsynligheten av at navnet til den nye karakteren er Master Eraqsu, hvilket er et anagram for Master Square.

Vi setter pris på at respekten for Sakaguchi fremdeles står høyt hos Square Enix. Vi vet alle hvor mye han har utrettet for selskapet. Mer om Sakaguchi kan du lese i Final Fantasy Norges foredrag fra DesuCon, som vil bli lagt ut i løpet av de nærmeste dagene.

Kingdom Hearts: Birth by Sleep kommer til PlayStation Portable den 7. januar i Japan, mens nordamerikanerne kan i det minste skimte en utgivelse i 2010. Når spillet kommer til Europa, er foreløpig ukjent.

Kommentarer fra Facebook
Share