Final Fantasy VIII ute på PSN i dag

Share

For et halvt år siden ble Final Fantasy VII utgitt på PlayStation Network til PS3. I dag kom endelig Final Fantasy VIII også.

Prisen er 75 kroner.

For de som ikke har spilt spillet fra før av så handler det om gunblade-spesialisten Squall Leonhart, en asosial, innesluttet og kynisk person med psykiske problemer. Bostedet er Balamb Garden, et utdanningsinstitutt som utdanner elitesoldater kalt SeeD. SeeDs hovedoppgave er å beskytte, tjene og forsvare menneskeheten mot en ond trollkvinne som har truet verden før, og kan når som helst gjøre det igjen.

Etter at Squall har blitt en nyutdannet SeeD, blir han på forskjellige måter slått sammen med fem andre helter. Sammen får de i oppdrag å myrde trollkvinnen Edea. Dette er brisen av en ny trollkvinnekrig. Kan Squall og SeeD stå i mot, eller ender det med totalt kaos?

Kommentarer fra Facebook
Share