Square Enix ber om folks meninger rundt en FF VII-remake via Twitter

Share

Fans av Final Fantasy-serien har lenge både mast og håpet på en Final Fantasy VII-remake, uten å ha blitt hørt. Nå har imidlertid saken tatt en ny og interessant vending.

Nylig postet nemlig Square Enix en Twitter-melding, der de ba om folks meninger om en muligFinal Fantasy VII-remake. Selvfølgelig ble responsen på spørsmålet massiv, og Square Enix så seg til slutt nødt til å be folk om å slutte, da de rett og slett ble overveldet av alle svarene.

Det rare her er at Square Enix ble overrasket over hvor mye respons de faktisk fikk på oppfordringen. Etter at de under E3 i 2005 viste den beryktede tech-demoen, har jo fans av spillet omtrent bedt på sine knær etter en remake, og man kan jo spørre seg hvordan spillutvikleren har klart å ikke få med seg dette.

At Square Enix tar et slikt initiativ, må jo være positivt for alle oss som virkelig håper på en remake. Dette er tross alt første gang fans har blitt spurt direkte fra utvikleren om hva de mener om saken, og etter alle ryktene som hele tiden blir avfeid, er det vel på tide at noe konkret gjøres. Forhåpentligvis begynner Square Enix nå å høre på fansen.

Det skal nevnes at spørsmålet ble stilt på Square Enix’ offisielle japanske Twitter-konto, og at dersom vi vestlige fans hadde fått samme mulighet, ville nok antall svar bli omtrent ti ganger høyere.

Er du en av dem som vil ha en remake mer enn noe annet, eller er det bare tull å dra fram et såpass gammelt spill på nytt? Diskutér i forumet.

Kommentarer fra Facebook
Share