Vurderer Final Fantasy IX på PSN

Share

Mens FF VII og FF VIII har solgt så det holder på PlayStation Network, har en FF IX-utgivelse manglet. Etter en ny tweet fra SE kan det virke som om de vurderer Final Fantasy IX på PSN.

Final Fantasy IX er det eneste Final Fantasy-spillet til PSX som ennå ikke har blitt utgitt på Sonys nettbutikk på PlayStation Network. Nå kan det imidlertid se ut til at en utgivelse er i anmarsj.

Square Enix vurderer Final Fantasy IX på PSN

I en Twitter-melding har Square Enix-produsent Shinji Hashimoto sagt at muligheten for en utgivelse av Final Fantasy IX på PSN er til stede. Etter at han spurte om meninger om spillet, svarte Hashimoto:

Takk til alle for meningene deres om Final Fantasy IX. Angående en nedlastbar versjon avFinal Fantasy IX virker det som at alle ønsker at dette skal skje så mye at jeg skal ta det opp ved neste styremøte. Se frem til neste uke!

For undertegnede synes det som en utgivelse på PSN er rimelig spikret. Og med tanke på at Final Fantasy VII og Final Fantasy VIII har solgt såpass bra på PSN allerede, vil nok også Final Fantasy IX bli en sikker suksess.

Kommentarer fra Facebook
Share