Final Fantasy IX er utgitt i dag

Share

Final Fantasy VII og Final Fantasy VIII er allerede utgitt på PSN. Og nå følger endelig enda en klassiker etter etter. Final Fantasy IX er utgitt i dag.

For de som ikke har spilt FFIX begynner spillet med Garnet, tronarving til kongedømmet Alexandria, som begynner å få snusen på at moren pønsker på noe. Hun føler hun må komme seg bort fra slottet og til onkelen sin som er regent i Lindblum. Derfor, mens et stort teater på slottet går sin gang, rømmer hun fra rommet sitt for å ta seg inn på teaterluftskipet.

Det hun derimot ikke forventer, er at teateret bare er et påskudd for å kunne kidnappe henne mens ingen aner noe. De støter tifeldigvis på hverandre, en av teatergruppe-medlemmene kalt Zidane Tribal og Garnet. Sammen forsøker de å rømme fra slottet uten å vekke oppmerksomhet.

Med på skipet kommer tilfeldigvis også en 9-årig magiker, Vivi, samt den rustningkledde kapteinen for Alexandrias «Knights of Pluto», Adelbert Steiner.

Final Fantasy IX er utgitt i dag

Prisen er den samme som FFVII og FFVIII koster på PSN, altså 75 kroner.

Kommentarer fra Facebook
Share