PS Vita og PS3 får HD-remake av Final Fantasy X

Share

Tokyo Game Show 2011 er i full gang, og under Sonys presskonferanse tok Square Enix scenen med store nyheter til glede for Final Fantasy-fans. Nå skal nemlig Final Fantasy X oppdateres i HD-grafikk.

Final Fantasy X HD vil slippes til PSVita og PlayStation 3

De aller fleste hadde kanskje håpet at den første HD-remaken av et spill i serien kom til å bli av Final Fantasy VII, men tenker man etter er det ganske logisk at det ble Final Fantasy X som fikk æren. PlayStation 2-spill kan nemlig oppdateres til HD ganske enkelt, noe vi har sett med både God of War HD Collection, og ICO/Shadow of the Collosus som snart slippes til PlayStation 3. En full remake av et PlayStation-spill ville ha vært en god del mer krevende.

Ingen dato har enda blitt fastsatt, men spillet skal slippes både til PlayStation 3, og Sonys nyeste håndholdte konsoll, PlayStation Vita.

Mange av oss har siden vi så de første Collections-spillene til PlayStation 3 håpet å se en remake av Kingdom Hearts-serien. Kan dette kanskje bety at Square Enix er i ferd med å få ut fingeren, og gi fansen det de ønsker seg?

Kommentarer fra Facebook
Share