NEStalgia sluppet

Share

Hva får du om du krysser RPG-spill i NES-stil, med moderne MMORPG? Svaret kan være NEStalgia.

Tenk deg at alle NPC-ene fra det gode gamle RPG-et du spilte på Nintendos første konsoll var andre spillere, og at dere kunne gå sammen for å fullføre quests og å bekjempe fiender. Nå har det nye gratis online-spillet NEStalgia gjort dette til en realitet.

Etter å ha hatt beta-status i lengre tid, er nå spillet sluppet offisielt, og kan lastes ned gratis. Her kan spillere lage sin egen helt, og skape sin egen historie, enten ved å slå seg sammen med andre spillere, eller ved å spille helt alene. Kampsystemet i spillet er turbasert, og alle områdene i spillet minner veldig om gamle RPG-spill fra 8-bitsæraen.

 

Som seg hør og bør i et MMORPG, er også karaktertilpasning en stor del av spillet. Her kan man i tillegg til å velge hvilken klasse man vil spille, også velge hvilke klær og utstyr man vil kle opp karakteren sin med. Som i andre MMORPG-spill kan også spillere slå seg sammen i guilds, eller laug, for et dypere sosial aspekt.

For å begynne å spille NEStalgia, besøk spillets nettside, og last ned klienten. Som nevnt er det helt gratis.

Bilder fra NEStalgia

Kommentarer fra Facebook
Share