Final Fantasy Norge er tilbake!

Share

Over fem år etter siste publiserte innlegg, og godt over ti år etter at Final Fantasy Norge først så dagens lys, tar vi igjen skrivehanskene ned fra hylla.

Mye har skjedd med Final Fantasy-serien siden Final Fantasy Norge sist ble oppdatert. Av høydepunkter kan vi nevne følgende:

  • Nye spillkonsoller, PlayStation 4 og Xbox One, har blitt lansert.
  • Final Fantasy X fikk en HD-oppgradering til PlayStation 3, PlayStation 4 og PlayStation Vita.
  • Final Fantasy XIII  har fått to oppfølgere.
  • Final Fantasy Versus XIII har byttet navn til Final Fantasy XV
  • Final Fantasy VII skal få en remake(!).
  • MMORPG-et Final Fantasy XIV har blitt lansert, stengt ned, og relansert, og i tillegg fått sin første utvidelsespakke.

Nå er det endelig på tide å finne frem tastaturet igjen, og relansere Norges beste kilde til Final Fantasy-nyhter i ny drakt.

Dette er nytt på Final Fantasy Norge

Tidligere skrev vi hovedsaklig om Final Fantasy-serien og andre japanske RPG-spill. Dette vil selvsagt fremdeles være hovedfokuset vårt, men denne gangen vil vi også holde deg oppdatert på ting som skjer med andre titler i Square Enix’ stadig voksende spillbibliotek. Vi vil heller ikke bli overrasket om det innimellom skulle snike seg inn en omtale eller nyhet om vestlige RPG-er.

Gamle Final Fantasy Norge-brukere vil se at vi har fått ny design på nettsiden. Vi har i tillegg kvittet oss med diskusjonsforumet i denne runden. Alt av kommentarer gjøres nå gjennom Facebook-profilen din, og det har blitt mye lettere både å følge oss på Facebook, Twitter og Google+, og å dele nyheter og omtaler med venner og bekjente. Vi har også opprettet en egen YouTube-kanal, hvor vi kommer til å laste opp aktuelle spilltrailere og annet snacks.

Om du er en Final Fantasy-veteran, og var aktiv på Final Fantasy Norge tidligere, eller om du aldri har rørt et Final Fantasy-spill og bare er litt nysgjerrig, håper vi du vil bli med oss på denne nye reisen. Vi gleder oss i hvert fall veldig!

Kommentarer fra Facebook
Share